Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když jedna z nejvnadnějších modelek současnosti Charlotte McKinney není zrovna ostýchavé děvče, tohle odhalení zřejmě v plánu nebylo... Třiadvacetiletá kráska s přírodní výbavou číslo pět doplatila na svou velmi krátkou sukni, a to po noci strávené v baru při nastupování do auta.

Navzdory skutečnosti, že krizové bývá většinou spíš vystupování z vozu, u Charlotte se neobešel bez ztráty kytičky odjezd. A to příchod k autu, jenž dělá po večírcích, končících nad ránem, problémy nejen Kate Moss, vypadal tak nadějně.

A kde že jste to o sobotní noci na tuhle sexy blondýnku, která je už pár měsíců oficiálně single, mohli narazit? Vězte, že v podniku TAO Beauty & Essex v Hollywoodu, kam se Charlotte vydala ještě se svou pohlednou kamarádkou.

Když už to vypadalo, že paparazzi tentokrát žádný zajímavý zářez mít nebudou, potěšila je modelka na poslední chvíli vystrčeným pozadím a ukázkou krajkového spodního prádla výrazné lososové barvy. To tak z bezprostřední blízkosti uviděl nejen v autě sedící mladík, ale prostřednictvím hbitého fotografa nyní i celý svět...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám