Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První Vicemiss České republiky pro rok 1998 Alena Šeredová dnes slaví 39. narozeniny a největšími gratulanty jistě budou synové Louis Thomas a David Lee a také partner Alessandro. Ale popořádku...

Z Šeredové se po účasti v soutěži krásy a následné reprezentaci ČR na Miss World, kde obsadila čtvrté místo, stala vyhledávaná modelka se zahraničními ambicemi. Ty se jí vyplnily, prorazila v televizní branži v Itálii. Popularitu Aleně pomohlo nakopnout účinkování v pořadu Torno Sabato – La Lotteria, později si zahrála také ve filmech (např. Christmas in Love) a pochlubit se může i divadelními zkušenostmi.

Itálie jí byla osudná, i co se mužů týče. Z Apeninského poloostrova pochází otec Aleniných synů, slavný fotbalový brankář Gigi Buffon, kterého si však za muže brala v Praze na Vyšehradě, a stejně tak její aktuální partner Alessandro Nasi, miliardář, podnikající v automobilovém průmyslu. Vztah prožila také s brazilským zpěvákem Edoardem Costou nebo s českým hercem Bořkem Slezáčkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám