Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá Montana Fishburne, dcera herce Laurence Fishburna (55), známého z trilogie Matrix, byla o víkendu zadržena policií nedaleko svého bydliště na Floridě, poté co havarovala pod vlivem alkoholu. K nehodě došlo v noci na sobotu poblíž města Fort Lauderdale, kde žena žije. Policie ji následně převezla do vazby, kde strávila noc. Montaně, obviněné z řízení pod vlivem alkoholu a následného způsobení autonehody, hrozí až tři roky vězení.

Montana je dcerou herce, jenž proslul rolí Morfea v Matrixu, ale také jako Jason "Furious" Styles v Chlapcích ze sousedství či Tyrone "Mr. Clean" Miller z Apokalypsy. Její maminkou je herečka Hajna O. Moss.

K nehodě došlo okolo jedné hodiny po půlnoci, Fishburne narazila se svým bílým vozem Toyota Corolla do před ní jedoucího Range Roveru, který přibrzdil, aby se vyhnul kolizi před sebou. Řidička i následkem vypitého alkoholu na nastalou situaci již zareagovat nestačila. Její vůz zůstal značně poškozený, ale během nárazu nedošlo k žádným zraněním.

Podle zasahujících policistů byla Fishburne značně opilá. Alkohol byl cítit z jejího dechu, nebyla schopná absolvovat testy střízlivosti a při chůzi se motala. „Všiml jsem si otevřené láhve vína na podlaze vozu, přední sedadla byla potřísněna fialovou tekutinou, silně zapáchající po alkoholu,“ řekl jeden z policistů. Mezitím, co s kolegy místo nehody ohledávali, žena začala močit u krajnice. Po převezení do vazby byla následující den na kauci 2500 dolarů propuštěna.

To ovšem není zdaleka první eskapáda hercovy vnadné dcery. V devatenácti začala točit porno, podle svých slov chtěla být příští Kim Kardashian (její kariéra rovněž odstartovala intimními záběry, které unikly na internet). V roce 2011 v rozhovoru pro The Hollywood Reporter Fishburne prozradila, že jí otec řekl, že se za ni stydí. A jak je vidno, ani po letech na tom tatínek nebude jinak...

Reklama

Další články

Načítám