Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Promenáda v plavkách patří mezi nejoblíbenější disciplíny během finále soutěže krásy. Vzhledem k tomu, že finalistky České Miss vyrazily v rámci soustředění do vodního světa, tak si postavičku finálové šestnáctky můžete prohlédnout už nyní.

Vodních radovánek se zúčastnily také mentorky soutěže, Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová a Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, které máte v plavkách jako bonus.

Modelky v aquaparku bavil surfařský koutek, přestože surfování na horách není úplně běžnou záležitostí. „Na tomto místě jsem byla poprvé a nesmírně mě zaujal surfařský koutek, tobogány a vodní bar, užily jsme si hodně zábavy,“ prozradila Fajksová, která finalistkám předávala své zkušenosti spojené nejen s úspěchem na světové soutěži krásy Miss Earth v roce 2012. „Po většinu času jsme s mojí skupinkou řešily individuální věci. Každá dívka měla jiné dotazy, zájmy a problémy. Zajímalo je, jak fungují soutěže krásy. Dělila jsem se s nimi o zkušenosti, které jsem získala díky úspěchu ve světové soutěži. Také jsem se jim snažila zvýšit sebevědomí,“ říká Tereza.

„Nejsem tu poprvé a vždy se sem ráda vracím, je to krásný aquapark, miluji teplou vodu a zkusit si surfování je nezapomenutelný zážitek,“ uvedla Nikol Švantnerová, která si v plavkách spolu s Fajksovou a finalistkami České Miss užívala exotické prostředí i drinky jako někde v teple u moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám