Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo zahlédl na oslavě dne svatého Patrika Lucii Křížkovou (39), tak by netipoval, že tahle kráska s postavou jako proutek před dvěma měsíci rodila.

Nejkrásnější Češka roku 2003 vyrazila na svůj vůbec první večírek po narození dcerky Loly a velmi jí to slušelo. „V minulém týdnu jsem už moderovala jednu tiskovku, za zábavou tohoto druhu jsem ale vyrazila od porodu poprvé,” říká Křížková, která populární irský svátek uctila na večírku v pražské Kotvě.

Ptali jsme se Lucky, jak se jí podařilo dostat tak rychle do formy. „Plně kojím, po pár hodinách je už odloučení od dcery nekomfortní,” říká maminka čtyřletého Davida a dvouměsíční Loly. Lucie prý byla na své předporodní váze brzy po narození dcery. „Tělo je ale ochablé. Po šestinedělí jsem začala pomalu posilovat a už vidím výsledky. Myslím, že do měsíce budu opět se svým tělem spokojená.

Lucčiny děti během návštěvy společenské akce hlídali její rodiče. Manžel, profesionální jachtař David Křížek, je totiž v Chorvatsku. „Rodiče to neměli s dětmi moc náročné - když jsem odjížděla z domova, Lola už spala, a když jsem se po čtyřech hodinách vrátila, Lola pořád spala, takže ani nezaznamenala, že jsem nebyla doma,” říká Lucie Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám