Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva týdny si televizní hvězdička Andrea Košťálová užívala s přítelem sluníčka v exotice. Reportérka Top Staru procestovala s partnerem kus Malajsie. Zažili východ slunce v pralese, objevovali ostrovy na motorce i na kajaku a pak si na závěr užili pár dní na pláži v Thajsku.

Pro oba se zde odehrálo mnoho premiér. „Poprvé jsem byla v Asii nepracovně s krosnou na zádech a přítel měl mimo Evropu úplnou premiéru, takže jsem měla trochu strach, jak to všechno zvládneme, a musím říct, že jsem nadšená. Hodně jsme toho viděli a zažili. Jestli někdo říká, že dovolená prověřuje vztah, tak já nás považuji za prověřené,” komentovala s humorem svou dovolenou v Asii Andrea. Reportérka a moderátorka se podělila o pár momentek z cest. Vzhledem k exotické destinaci na fotkách není příliš zahalená. Andrea se ale rozhodně nemá za co stydět, neboť před pár měsíci zhubla a zformovala postavu.

Zamilovaná dvojice neměla nouzi o dramatické momenty. „Největší drama asi bylo, když jsme za bouřky přestupovali z trajektu do thajské dřevěné lodičky, která nás měla přepravit přes korálový útes na ostrov. Chvílemi jsem měla pocit, že musíme všichni skončit ve vodě, ale nakonec jsme to nějakým záhadným způsobem zvládli,” vzpomínala Košťálová.

Na návrat do reality se ani jeden příliš netěšil. „Naštěstí se tu v Česku máme na co těšit. Kupujeme byt, tak nás čeká zařizování a budování společného domova,” řekla Andrea Košťálová.

Reklama

Další články

Načítám