Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, spisovatelka a hvězda StarDance Marie Doležalová (37) je žena moha tváří. V centru Londýna nafotila sexy fotky, kde je doslova jako chameleon. "Byl to úžasný výlet, cítila jsem se jako opravdová modelka. A to i v tom negativním slova smyslu. Byl tam s náma můj přítel Marek, a ten si celé dny užíval Londýn, kdežto já vstala za tmy, šla se nechat učesat, do tmy jsme fotili a pak jsem padla do postele. Potvrdila jsem si, že je to strašně náročné povolání,“ vzpomíná s úsměvem herečka.

Maruška nafotila kolekci účesů pro jaro-léto 2017 s názvem LO-N-DON. "Chtěli jsme ukázat něco nového. Marie má krásné, dlouhé a zdravé vlasy. Pracovalo se s nimi jedna báseň. Nemusel jsem na žádný účes použít jediný příčes," popisuje svou práci kadeřník Honza.

Focení v britské metropoli ale nebylo žádný med. Herečka si během pár dnů vyzkoušela mnoho póz a rolí. "Bylo to rozmanité, to mě na tom bavilo. Tyto fotky jsou hodně elegantní. Když si ale vzpomenu, kde účesy vznikly, musím se smát. Zázemí a improvizované kadeřnictví jsme si totiž vytvořili v nepopsatelné italské restauraci, kde jsme vzadu česali, já se běhala dolů na záchod převlékat a u toho obědvali turisté," směje se herečka.

Maruška už je zpět v Praze a nyní se soustřední na charitativní galavečer, který ji čeká. "15. dubna bude v České televizi přímý přenos, to je pro Pomozte dětem ten nejdůležitější večer v roce, jelikož vyzýváme k posílání DMSek a chceme, aby se dívalo co nejvíc lidí. Letos se podílím na scénáři a doufáme, že to bude nové a originální," dodala Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám