Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Nesvadbová (49) opět uspořádala charitativní bazar značkového oblečení. Zatímco už řadu let ho pořádá v předvánočním čase v galerii, tentokrát vyjela s týmem, ve kterém nechyběl Leoš Mareš nebo Kaira Hrachovcová, prodávat do tramvaje.

Pronajali si tramvaj, která dvakrát obkroužila Prahu. A bylo to prý pořádné maso! "Bylo to hrozně tvrdý. Navěsit vše do vagonu, navíc tramvaj jede, má zatáčky, nedá se tam převlékat, dokonce tramvaj nemá ani toalety. Byl to masakr," řekla Super.cz Bára na zahájení pražského Fashion Weeku.

"Někteří lidé se i převlékali. Bylo tam pár nahých úkazů. Některé ženy, když vidí hezké šaty, tak vidí jenom je a nepřemýšlí dál. I mně se to stává, když vidím dobrou knihu, tak jí taky hrozně chci. Ne že bych se svlékala v knihkupectví, ale třeba zapomenu, že někde mám být," usmívá se spisovatelka a šéfredaktorka módního magazínu.

Přesnou částku, kterou se podařilo vytěžit, zatím neví, ale vyšplhá se ke 150 tisícům. "Celý výtěžek jde na rehabilitaci Elenky, jedné holčičky z našeho nadačního fondu. Elinka má těžké pohybové postižení, potřebuje náročnou rehabilitaci s doprovodnou terapií, jež vyjde kolem padesáti sedmi tisíc měsíčně," vysvětlila Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám