Hlavní obsah
Článek

Odkládáte koupi nové náplně, protože se vám všechny zdají příliš drahé na to, jak málo vydrží? Máme pro vás jednoduché řešení, díky kterému skončí neustálé vyměňování předražených tonerů. V e-shopu swisstoner.cz prodáváme unikátní náplně se švýcarským inkoustem, které jsou až o 70 % levnější než původní originály.

Ušetřete až 70 % ceny od originálu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, je to tak! A nejlepší na tom je, že i když zaplatíte o víc než polovinu méně, zaručeně se to neodrazí na kvalitě. S námi totiž platíte za materiál, nikoli za předraženou značku, která i tak někdy nemusí plnit všechna vaše očekávání.

Hýčkejte se švýcarským inkoustem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Švýcarský inkoust patří mezi špičkové inkousty, které jsou výjimečné svou dlouholetou životností, zářivou barvou a kvalitním pigmentem. Díky tomu se vám nikdy nestane, že by inkoust vybledl nebo se špatně natiskl na papír.

Než řeknete „toner“, budeme u vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na naše služby je spolehnutí, s čistým svědomím vám tiskárnu pojistíme proti poškození. Nadstandardně nabízíme 17 platebních možností, 800 výdejen po celé České republice s doručením zboží do 24 hodin a cenou dopravy pouze 19 Kč!

Další články

Načítám