Hlavní obsah
Článek

Paní Marcela se po rozvodu dostala do těžké situace, kdy pro ni bylo jedinou útěchou jídlo. Nebýt dcery, která ji přihlásila do pořadu Jste to, co jíte, dodnes by se cpala cukrem a omezovala svůj pohyb na cestu od gauče k lednici a zpět.

Jednačtyřicetiletá prodavačka z Ostravy dříve vedla podstatně aktivnější život, ale s přibývající váhou zlenivěla. Marcela se kvůli pokrmům plným tuku a cukru projedla až ke 133 kilogramům. Maminka dvou dospívajících dcer měla problém vyjít schody a nedokázala udělat ani dřep. „Chtěla bych chodit třeba na pilates, ale stydím se v tělocvičně před štíhlými holkami,“ svěřila se s tradičním traumatem boubelek na počátku natáčení dílu, který bude odvysílán v pondělí.

Nekontrolovatelná konzumace jídla je nebezpečným koníčkem, jímž si Marcela způsobila zdravotní komplikace a má náběh na cukrovku. „Máma žije jako důchodkyně. Z práce utíká rovnou domů a zajímá se jen o nás, kočku a psa. Večer kouká na televizi, u toho vypije dva litry limonády, sní bonboniéru a jde spát. V noci slyším, jak jde zase do lednice. Mám o ni strach!“ posteskla si dcera, díky níž se Marcela objeví v pořadu pod dohledem Petra Havlíčka a dalších odborníků.

Marcela během natáčení, které ji sledovalo po dobu čtyř měsíců, zhubla 33 kil, což byl teprve začátek. Po úspěšné redukci váhy pokračovala v doporučeném režimu a nyní je lehčí o dalších 19 kil. Z bývalé macandy je zase kočka, jíž se opět vrátilo sebevědomí a je přiopravena na novou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám