Hlavní obsah
Článek

Původem francouzská herečka Marion Cotillard (48), která se v Hollywoodu prosadila mezi největší filmové hvězdy, se podle informací magazínu People stala podruhé maminkou. Pětiletému synovi Marcelovi porodila sestřičku. Bližší informace o porodu či jméně ale k dispozici nejsou.

Jednačtyřicetiletá rodilá Pařížanka potvrdila těhotenství loni v září jen pár dní po šokujícím rozchodu mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem, do kterého byla Cotillard kvůli spolupráci na snímku Spojenci minimálně mediálně zapojena.

Podle některých zdrojů měla být herečka jednou z příčin rozpadu nejslavnějšího filmového páru právě Marion, která se údajně s Pittem sblížila během natáčení zmiňovaného válečného dramatu. Není divu, že se objevily i spekulace, zda si dítě mimo manželství neupletl s herečkou právě Pitt. To ale Cotillard, jež v roce 2008 získala Oscara i Českého lva za ztvárnění Edith Piaf ve stejnojmenném snímku, od začátku odmítala a za otce označila svého partnera Guillaumeho Caneta, s nímž žije deset let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám