Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Extra tip, jak ušetřit pořádný balík peněz! U MT nábytek pro vás teď mají speciální nabídku v podobě kombinace slev až 67 % a bezplatné dopravy na modely od 3 000,- korun. Což v přepočtu vychází na 4 345 kousků, násobených dalšími variacemi. Z té nabídky si vyberete i vy, ať už chcete vylepšit svůj domov, kancelář nebo třeba zahradní posezení. Nakupujte výhodně v e-shopu č. 1 s bytovým vybavením.

Dělají si srandu? Obývací stěnu, kterou si každý pochvaluje, mají za necelé 4 tisíce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní materiály, šikovné úložné prostory, variabilní sestavení nebo osvětlení vitrín. To jsou přednosti moderní obývací stěny Sigma 1, pro kterou její majitelé mají jen slova chvály. My k výhodám přidáme snadnou údržbu odolného povrchu, a především šokující cenu. Zkušenosti ostatních jsou nejlepším doporučením, dejte na ně a mějte příjemnější chvíle v obýváku i vy. Dříve za 11 631 Kč.

Jak usadíte kohokoliv? Snadno. Na parádní velkou sedačku, zlevněnou o třetinu ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konec mačkání u večerního sledování televizní detektivky! Na sedací soupravu Flavio ve tvaru “U” pohodlně posadíte celou rodinu i každou návštěvu. Tím to ale nekončí. Ze sedačky totiž v rychlosti uděláte prostorné lůžko pro dva lidi a v případě potřeby zužitkujete také vnitřní úložný prostor. Vyberte si barvu, jaká vám nejvíc pasuje, a dopřejte si lepší odpočinek. Palec nahoru! Dříve za 21 205 Kč.

Je čas uložit zimní výbavu k letnímu odpočinku. Kam? Do prostorné skříně za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bundy, kabáty, svetry i šály. Všechno zimní oblečení přes léto pohodlně schováte do prostorné šatní skříně Norila s tichými posuvnými dveřmi. Uvnitř je skříň vybavená širokými policemi a šatní tyčí, takže si své oděvy podle potřeby vyskládáte do komínků nebo pověsíte na ramínka. Oceníte i odolný povrch, z něhož stačí utřít prach a vypadá pořád jako nový. Doporučujeme. Dříve za 10 860 Kč.

Od teď už jen samé jedničky! Pomozte školákovi k lepším výsledkům správným stolem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítě mělo v červnu hezčí vysvědčení než o pololetí? Pořiďte mu psací stůl Julien. Do prostorné skříňky a šuplíku si poskládá věci podle svého a domácí učení mu tak půjde mnohem snáz. Povrch stolu snese rozlitý čaj i lehčí škrábnutí a dítě z něj samo snadno utře každou nečistotu. Vyberte si z 5 barev úchytů a potěšte školáka báječným překvapením. Dříve za 2 486 Kč.

Nákup, který se vyplatí dvakrát - slevy nábytku až 67 % a doprava na 4 345 kousků zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jen 3 dny zbývají do konce mimořádné akce v e-shopu MT nábytek. Bez jediné koruny navíc za dopravu vám dovezou třeba oblíbený jídelní set zlevněný o 9 730 Kč, komfortní rohovou sedačku levnější o 15 151 Kč nebo moderní ložnici se slevou nevídaných 16 783 Kč. A s nimi další tisíce modelů nábytku za ceny snížené až o 67 %. Nábytek nakoupíte i na splátky bez jediné koruny v hotovosti a navrch vám přidají ještě prodlouženou lhůtu na vrácení zboží. Na nic nečekejte, akce platí jen do 22. března!

Další články

Načítám