Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson (31), která se zanedlouho bude vdávat za snoubence Erica Johnsona, koncem minulého týdne názorně předvedla, jak dámy z vozidla určitě nevystupují. Její soukání ze zadního sedadla vypadalo opravdu komicky, blondýnka navíc neuhlídala svou minisukni a ukázala, že ten den zvolila černé kalhotky.

Jessica právě odjížděla ze soukromé narozeninové party svého snoubence, která se konala v restauraci Bru Haus v Los Angeles, je tak možné, že malinko přebrala a elegantní výstup z auta bylo to poslední, co řešila.

Atraktivní zpěvačka se chystá provdat za hráče amerického fotbalu Johnsona v listopadu a jak nedávno uvedla, snaží se dělat všechno pro to, aby do svatby zhubla. Avšak na rozdíl od většiny žen se o to pokouší převážně v oblasti prsou. Jessica prý svým bujným dekoltem spíš trpí a rozhodně jej nikdy nevnímala jako svou velkou přednost. Zpěvačka, která měla před lety ambice být podobně úspěšná jako Britney Spears (42) či Christina Aguilera (43), totiž věří, že s menším poprsím bude vypadat celkově drobnější.

Simpson se bude vdávat již podruhé. První manželství se zpěvákem Nickem Lacheyem se rozpadlo po třech letech. Vyneslo jí však větší popularitu, než samotné herectví a zpěv. Rok po svatbě totiž spolu s Lacheyem začali natáčet reality show z jejich života s názvem Newlyweds: Nick and Jessica. Pořad se stal velmi populární především díky komickým momentům, ve kterých se Jessica projevovala jako typická nepříliš bystrá blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám