Hlavní obsah
Článek

Dlouho o sobě nedal vědět (vyjma karambolu s divočáky), někteří snad asi i doufali, že je s Kazmou na Stream.cz konec. Jenže teď odstartovala další řada jeho One Man Show. A to pořádnou peckou! Podařila se mu další nachytávka ohledně slavné hvězdy Justina Biebera (30), tentokrát to ale jeho štáb údajně odnesl zraněními. Mrkněte na ukázku i na samotný díl, na nějž najdete odkaz na konci článku. A nechybí v něm ani skutečný Andrej Babiš a jeho „sorry jako“!

Kazmovi se z mladíčka z Ostravy podařilo udělat dvojníka Justina a dívky doslova šílely, když jim těsně před skutečným koncertem s reálným Bieberem zahrál na střeše obchoďáku, který přímo sousedí s O2 arenou. Pak se dokonce celý štáb sešel i se samotným Bieberem, jenže jeho gorily to nechápaly dobře, a pokud to není zase další přehánění Kazmy, padlo trestní oznámení, a tak o průběhu rvačky nesmí nikdo ze štábu mluvit.

Někteří ale prý skončili i v nemocnici. Jsou sice tací, kteří tvrdí, že policii přivolala ochranka pěvce, nicméně jejich agresivita z videa naznačuje, že spíš oni mohou být rádi, že neskončili rovnou ve vazbě.

„K celému incidentu se momentálně nemůžu vyjadřovat. Vše, co můžu ukázat, je k vidění v novém díle ONE MAN SHOW. Jediné, co k tomu lze dodat, je, že to byla opravdu vyhrocená situace a ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi něco takového stane,“ řekl Super.cz Kazma.

Ten dokonce odvážně tvrdí, že se mu navíc podařil fór na druhou. V hotelu, kde kanadský zpěvák bydlel, ubytoval i jeho trojníka. Zároveň ale nechal bulvárním novinářům podstrčit informaci, že přicházející zpěvák je návnada od něj. Přitom se tam objevil i skutečný Justin, jehož však média v domnění, že jde o podvodníka, ignorovala. Kazma pak za jeho natočený nahý zadek, jenž následně obletěl svět, prý inkasoval 25 tisíc dolarů.

A úspěch teď slaví i na Streamu. Za prvních čtyřiadvacet hodin si díl s Bieberem pustil milión diváků. Necenzurovanou verzi si můžete pustit pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám