Hlavní obsah
Článek

Obézní Američanka dříve vypadala jako obrovský kolos. Po dietě a plastické operaci se Laura Rood (32) může konečně podívat do zrcadla, aniž by propadala depresím.

Pohodlný životní styl a konzumace nezdravých jídel z Laury udělaly pořádnou macandu. Žena z Las Vegas se celé dny jen cpala, až nakynula na závratných 143 kilogramů. Nadváhu odmítala řešit a hájila se tím, že jde o důsledek psychických problémů způsobených smrtí jejího otce.

Motivací pro ni byla její matka Joan, která jí přislíbila podporu. Když se její dceři podaří zhubnout, nabídla se, že zaplatí další úpravy jejího zevnějšku. Laura po operaci žaludku zhubla 60 kilogramů, její kůže však na rapidní úbytek váhy nereagovala a vytvořila ošklivý převis. Toho bývalou macandu zbavila operace, při níž přišla o dalších pět kil svého tělesného materiálu.

Laura se poté kvůli rozteklému tělu přestala přirovnávat k mimozemšťanu E.T., ale zcela spokojená nebyla. Úbytek váhy se podepsal i na jejích povadlých osmičkách. Tento nedostatek napravila plastika, která z jejích ženských zbraní udělala pevné pětky. Laura se teď sama na sebe nemůže vynadívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám