Hlavní obsah
Článek

Když jsme se se sympatickou moderátorkou Televizních novin na Nově Kristinou Kloubkovou začali bavit na téma jejích financí, zhrozila se, aby si snad někdo nemyslel, že si stěžuje. Moc dobře ví, že mnohé ženy jsou na tom podstatně hůř než ona. „Ale je pravda, že se stává, že před výplatou nemám peníze a musím si půjčovat,“ přiznala Super.cz půvabná žena, která je poměrně čerstvě nezadaná. Mrkněte na video!

„Každá matka samoživitelka vám potvrdí, že je to těžké. Já osobně si na plat na Nově vůbec nemohu stěžovat, jsem ráda, že tam mohu pracovat. Jsem hrdý zaměstnanec Novy! Mohu dceři koupit jahody, když na ně dostane chuť, nijak přehnaně si ale vyskakovat nemůžu,“ prozradila nám Kloubková, která na akci jednoho dětského obchodu přišla i s dcerou Jasmínou.

„Není žádná sranda v dnešní době dobře fungovat, splácet hypotéku a starat se o dítě. Bylo by mi ale líto, kdyby si někdo myslel, že si stěžuji. Jsem úplně normální člověk. Kdybych měla milióny, asi jsem hodně vysmátá. Ale já jsem vysmátá i bez nich,“ prozradila nám Kristina.

Sem tam se jí také přihodí, že je před výplatou „švorc“ a musí si půjčit.

„Představte si, že i to se mi stalo. Třeba se něco pokazilo na autě, odešel mi vysavač, mikrovlnka… Samozřejmě najednou. To jsou vypjaté situace, kdy se to může stát. Jinak se mám ale opravdu dobře,“ ujistila nás.

A to přestože po zimním románku je už zase sama. „Tak nějak život jde dál. Určitě mě ještě někde něco čeká,“ pevně věří Kloubková, která se dušuje, že nebude hystericky hledat žádného „dárce semene“, aby měla narychlo ještě druhé dítě. „Nikdy neříkej nikdy, ale asi budu s Jasmínkou sama, “ dodala.

Reklama

Další články

Načítám