Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná muzikálová zpěvačka Eva Burešová (23) využila vzácné chvilky volna a vyrazila do kina na premiéru filmu Kráska a zvíře.

Zpěvačka brzy načne sedmý měsíc těhotenství, a tak už se pyšní pěkným bříškem. Do kina Evu doprovodila její maminka, která se na vnoučátko určitě moc těší.

Obě dámy se sladily do stejných barev. Zpěvačka je i v pokročilejším stupni těhotenství pořád pracovně vytížená. V březnu odehraje ještě Draculu a muzikál Čas růží, zvolnit plánuje až v dubnu.

„V Draculovi je dokonce moje postava Adriany těhotná, takže odpovídám roli, jen v závěru, kdy jsem Sandra a mám být "sexy den co den", je to složitější. Nemyslím si, že těhotná bych nemohla být sexy, ale mám problém, že některé věci teď nedokážu udýchat," řekla Burešová nedávno Super.cz.

Kromě divadla ještě Eva natáčí seriál Modrý kód. Pokud po porodu všechno půjde dobře, plánuje energická zpěvačka návrat na divadelní prkna už v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám