Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) se poslední měsíce vyhýbá veřejnosti, a má k tomu důvod. Jednak je těhotná, druhak se nechce moc vyjadřovat k podle ní uměle vyvolané aférce s jakýmsi týpkem, který tvrdí, že s ní měl nedávno poměr. Modelka se Super.cz svěřila, jak celou situaci vyřešila s manželem Jakubem Prachařem (40), nebo jak je na tom nyní psychicky.

Když se celá věc začala přetřásat v médiích, vypnula telefony, zmizela z domu a jen vzkázala, že vyhledala psychologickou pomoc. „Nechci potratit,“ vysvětlovala. A zastala se jí i matka, která jí přitom dávno nedělá advokátku, a v tomto vztahu už vůbec ne.

V úterý se Agáta objevila v prodejně dětské obuvi v centru Prahy, prý se z toho ale jen tak nestane pravidlo.

„Teď vůbec nikam nechodím. Tady jsem udělala výjimku, protože Kryšpín je rybář a doufal, že tu bude Jakub Vágner (jeho přítelkyně Elička Bučková narozeninovou akci obchodu organizovala – pozn. red.). Zase hodně dlouho nikam nepůjdu,“ dušuje se s tím, že jí lékaři stále nařizují klid, takže ho bude dodržovat.

A jak to má s Jakubem Prachařem? Už nedávné fotky z lyžovačky naznačily mnohé. „Doma je všechno v pořádku. Nikomu neuděláme radost. Ale doufám, že nás všichni už nechají být. Že by nás to stmelilo, to asi ne. Nějak jsme to ale ustáli, a za to jsem ráda,“ svěřila se Prachařová.

Prý na dotyčného chtěla podat trestní oznámení. „Pak jsem si ale řekla, že to nemá smysl. Kdybych nebyla těhotná, jdu do toho, ale nyní nad vším ostatním upřednostňuji svůj klid,“ dodala Agáta Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám