Hlavní obsah
Článek

Fanoušci celosvětově populární ságy Twilight si mnou ruce. Tvůrci čtyřdílného příběhu o upírovi Edwardovi a dívce Belle totiž necelé dva měsíce před premiérou zveřejnili trailer k první části poslední kapitoly snímku. A o napětí nebude nouze.

Dvouminutová ukázka začíná svatbou Edwarda a Belly, které se zúčastní i dívčin druhý nápadník, vlkodlak Jacob. Ten ví, že je to naposledy, co vidí svou životní lásku jako člověka. Novomanžele totiž čeká svatební cesta, na které by měl Edward podle plánu Bellu proměnit v upíra. To se ale přehodnotí ve chvíli, kdy Bella zpozoruje rostoucí bříško a zjistí, že je těhotná a čeká tak dítě, které má být napůl člověk a napůl upír.

A Bella, která nosí v břiše krvežíznivého potomka, začíná slábnout a začíná boj o holý život. Hrozbou pro ní ale není jenom její potomek, který už jako plod touží po krvi, ale i smečka vlkodlaků, která se rozhodne Bellino nenarozené dítě zneškodnit dřív, než se pro ně stane hrozbou. Těm ale vzdoruje Jacob, kterému jde jen o Bellino dobro a rozhodne se upíry varovat. Ale jak se zdá, vlkodlaci nejsou jejich největším problémem. Trailer totiž končí scénou, kdy se těhotná Bella, jejíž potomek se snaží vyrvat z jejího břicha ven, zhroutí na zem. Dokáže jí Edward pomoct a přitom nevysát její krev?

Reklama

Další články

Načítám