Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Na Ivetu Bartošovou (†48) se po dlouhých měsících pousmálo štěstíčko. Zpěvačka, kterou doteď skoro všichni její mecenáši jen využívali, totiž dostala nabídku, která se neodmítá. Nejenomže tak vyřeší svou nuznou finanční situaci, navíc se bude moct konečně postavit na vlastní nohy.

„Ivetu jsme si pronajali do konce roku 2011 a dál uvidíme, jak bude spolupráce fungovat. Budeme jí dávat finance, aby mohla normálně žít. To znamená, že bude moct platit hypotéku a ještě jí zbydou peníze na základní výdaje,“ svěřil se Super.cz na první pohled Ivetin nový mecenáš Zdeněk Kubík. On se ale nepovažuje za mecenáše, ale protřelého podnikatele.

„Najímáme ji, protože si myslíme, že je to pro nás výhodné. Nakoupili jsme lacino top hvězdu českého showbyznysu. Koupili jsme ji s velkou slevou, protože je v problémech. Je to sice risk, ale jsme ochotní to podstoupit. Ona je to taková spící Šípková Růženka, kterou můžeme levně probudit,“ vysvětlil své pohnutky Kubík, který po Ivetě chce jenom jednu službu. A to nazpívat vokály k filmu Hranaři, který půjdou do kin 1. prosince.

„Iveta má dost pracovních nabídek, ale většinou se jedná o charitativní akce, takže vše bez nároku na honorář. Ona je ale momentálně schopná dělat málo, takže nemůže pracovat zadarmo. Přiživit se na její popularitě a nezaplatit za to je sprosté. My netvrdíme, že naše úmysly jsou čisté a chceme jí jenom pomoct. Jde o byznys, který by měl pomoct oběma stranám. Kupujeme si od ní značku Iveta Bartošová, ale do ničeho ji nenutíme. Zazpívá nám vokály, ale když se nebude cítit na to, aby šla na premiéru Hranařů, nepůjde. Rozhodně nechceme, aby letos vystupovala na veřejnosti,“ dodává Kubík, který má v plánu mnoho způsobů, jak Bartošovou dostat opět na výsluní. Otázkou zůstává, jestli právě jemu se to povede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám