Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka hlavních zpráv Primy Klára Doležalová si užívala na exotické dovolené. S posádkou brázdila na katamaránu celým jižním Thajskem jeho úžasné ostrovy. A zamířila i na světoznámou pláž, kde Leonardo DiCaprio natáčel filmový hit Pláž!

"Má dovolená je zajímavá v tom, že jsme nechtěli válečku v resortu, ale udělali jsme něco ne úplně tradičního. Ví se o nás, že v Chorvatsku jsme stále na moři, a tak jsme si v Thajsku pronajali katamarán na dva týdny a sjeli s ním celé jižní Thajsko. Navštívili jsme Koh Lipe, Koh Rok, Koh Mook, Koh Krabi, Koh Phi Phi a mnoho jiných," smála se Klára.

"Viděli jsme místa, kam běžní turisté nemohou, panenské křišťálové pláže, korály, barevné rybky i mořské želvy. Na lodi jsme zažili úchvatné a dechberoucí západy slunce, objevovali vulkanické ostrovy, skály, které trčí zcela nepřirozeně z moře a které omývá petrolejová voda," řekla Klára.

Lovila také ryby, které si připravovala na lodi na grilu, a zažila parádní relax. "Nešlo ovšem nenavštívit světoznámou Maya Beach na Koh Phi Phi, kde točil Leonardo DiCaprio svůj film Pláž. Sice tam bylo asi tisíc lodí s turisty, ale příroda je tam skutečně úchvatná. Stačila jsem tam udělat i pár snímků a honem zase do klidu naší lodě a nekonečného Andamanského moře. Nezažila jsem větší odpočinek, vlny moře spláchly všechen stres," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám