Hlavní obsah
Článek

Míša Tomešová (32) před třemi týdny přivedla na svět syna Kristiána, kterého má s manželem Romanem Tomešem. Nyní se pochlubila roztomilými rodinnými fotkami.

„Je to naše zlatíčko, které nám doslova roste před očima. Kristiánek má skoro čtyři kila a utěšeně přibírá. A je to veselý klučina. Užijeme si s ním hodně legrace. Už teď má hudební nadání. Když se rozpláče, a to není tak často, slyší to celé Úvaly, hlásek má jako zvon, takže hudební nadání má,“ pochlubila se s úsměvem Míša Tomešová.

Malý „umělec“ má prý nejraději, když ho maminka kolébá, a viditelně pookřává, pokud si s ním zatančí. „Ve svém živlu je, když si ho manžel vezme do pracovny, pustí muziku a rozezpívává se. To je doslova v sedmém nebi. Je to prostě jedním slovem nádhera a oba s Romanem si naše štěstíčko užíváme,“ dodala Míša.

Jak prozradila, Kristiánek nezůstane sám. „Určitě bychom k němu rádi pořídili ještě brášku, nebo sestřičku, nechceme, aby z něj byl rozmazlený jedináček, ovšem to je hudba budoucnosti a zatím to opravdu neřešíme. Tak, jak jsme neplánovali prvního potomka, neplánujeme ani další přírůstek do rodiny. Na to je čas, teď je tu tenhle malý človíček a věnujeme se naplno jemu,“ dodala.

Taťka Roman je podle Míši doslova pětihvězdičkový rodič. Pomáhá, seč mu čas a síly stačí. Koupe, přebaluje, zpívá malému, dělá mu i diskžokeje a žádná práce kolem rodinky mu není cizí.

A kdy se zpěvačka a mamina vrátí zpět na divadelní prkna? „No, už brzy. Samozřejmě na prvním místě je Kristiánek, ale od dubna bych ráda, třeba jednou, dvakrát měsíčně, zase naskočila do Kalichu. Mám dvě velké životní lásky – rodinu a divadlo, víc ke štěstí nepotřebuji,“ uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám