Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu se sice Ben Affleck (51) činí jako herec i režisér, ale v médiích se v uplynulých letech objevoval zejména v souvislosti s hrozícím rozvodem s Jennifer Garner (44). Nyní konečně odhalil své soukromí a přiznal, že příčinou dlouhodobé krize byla jeho slabost pro alkohol.

Ben v úterý na sociální síti zveřejnil emotivní příspěvek, jímž vysvětlil poměry panující v jeho rodině. „Mám za sebou léčbu závislosti na alkoholu, která mě ničila, a stále s ní budu konfrontován. Teď chci žít naplno a být tím nejlepším otcem, jakým můžu být. Chci, aby mé děti věděly, že není žádná slabost požádat o pomoc a být vzorem pro všechny, kteří jsou na tom stejně, ale obávají se udělat první krok. Mám velkou podporu ve své rodině a přátelích, především v Jen, která se starala o naše děti, když jsem nemohl. Tohle je první z mnoha kroků k lepší budoucnosti,“ zúčtoval Ben Affleck se svou minulostí.

Uplynulé roky musely být pro herce a režiséra oscarového Arga velmi náročné. Navzdory soukromým problémům byl pracovně vytížen. Loni si zahrál Batmana i ve filmu Zúčtování a do kin uvedl svůj nový režisérský počin Pod rouškou noci.

Affleckova zpověď přišla krátce poté, co Jennifer Garner zrušila žádost o rozvod. Herecký pár těžkou životní zkoušku ustál a nyní se může věnovat svým třem dětem - Violet (11), Seraphině (8) a Samuelovi (5).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám