Hlavní obsah
Článek

Kolem nového muže Lucie Bílé (58) nyní koluje spousta informací, Radek Filipi se nepřekvapivě stal středem zájmu nejen médií, ale hlavně fanoušků zpěvačky, kteří se bojí, aby jí snad o sedmnáct let mladší nějak neublížil. Lucii jsme kontaktovali a požádali ji o to, aby se vyjádřila k Filipiho údajné snoubence, jež má lásku Bílé za zrádce. Hlasujte v anketě na konci článku!

Sám bývalý fitness trenér s novináři mluvit nechce. Mluvčí mu ale umně dělá jeho přítelkyně.

„Není důvod, aby Radek něco komentoval. Oba jsme rozvedení, oba jsme byli nezadaní a oba jsme měli důvod změnit si jméno. Není nic, co bych o Radkovi nevěděla a nic, co bych na něm chtěla změnit,“ napsala Super.cz Lucie, která je o čistotě duše partnera natolik přesvědčená, že si „dovolí“ vyjádřit i takovou „troufalou“ myšlenku, že ji nemá čím šokovat.

Zvěsti o jejím druhovi se nyní množí rychleji, než bacily v chřipkovém období. Filipi je má ale na háku. „Jednu věc na něm právě teď obdivuji nejvíc: s jakou noblesou a lehkosti zvládá hlouposti, které se o něm píšou,“ uvedla dál Bílá.

A aby snad někoho příliš netrápila varianta, že by snad, nedej bože, odloudila údajné Radkově bývalce snoubence, upřesňuje, jak to mezi ní a svalnatým čahounem přesně probíhalo.

„Radek u mne nastoupil jako road manager v prosinci. Byl sám a nezadaný. Pár jsme od začátku února. Věřte mi, že bych k sobě jen tak někoho nepustila. Radek je čestný a rovný chlap,“ naznačuje zpěvačka, že ten, kdo se k ní dostane takhle blízko, je předem důkladně prolustrován.

Na závěr Lucie vzkázala fanouškům to, že doufá, že se všichni mají tak krásně jako ona. Doufejme, že je slova jejich „bohyně“ uklidní!

Uklidnila vás slova Lucie Bílé o jejím druhovi?
Ano, naprosto, je dospělá a ví, co dělá
30,8 %
Ne
69,2 %
Celkem hlasovalo 47664 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám