Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) je opět doma. Poté, co byla nucená odejít z azylu, který jí nabídl její kamarád Josef Rychtář (65), přestěhovala se zpátky do své uhříněveské vily. A nutno podotknout, že jí několikatýdenní rekonvalescence v říčanské vile jejího ochránce prospěla. Vypadá totiž božsky.

„Cítím se skvěle. Sice mi bylo v Říčanech hezky, ale už bylo načase se vrátit domů,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou jsme v sobotu odpoledne načapali před její vilou právě s Rychtářem. Ten, přestože u něj Bartošová už nebydlí, stále nad ní drží ochrannou ruku.

Před Ivetinou vilou se ale v sobotu odpoledne událo i něco nevídaného. Pro populární zpěvačku, která se po Praze buď přepravuje svým vozem, nebo jako spolujezdec s kamarády, totiž přijeli bodyguardi, kteří ji po celý den hlídali jako oko v hlavě. Bartošovou, která má v plánu se po dlouhých měsících vrátit opět na výsluní české popmusic, odvezli do centra hlavního města. A právě tam měla zpěvačka svou první po rekonvalescenční pracovní schůzku. Bližší informace o tajném setkání přineseme již dnes odpoledne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám