Hlavní obsah
Článek

Zatímco jeden se dere na výsluní, druhý už na něm je dávno! Pavel Callta, momentálně jeden z úspěšnějších českých zpěváků, který chrlí jeden song za druhým, a moderátor Leoš Mareš (47) spojili své síly a vypustili na světlo boží písničku Píšem si svůj sen právě o plnění si všeho, po čem člověk touží. A song má nečekaný úspěch. Mrkněte sami na videoklip!

Většina písničky je o životě Pavla, o tom, jak si nevěřil, a co se mu povedlo. V jednu chvíli svůj příběh odvypráví i Leoš. A působí to tak, jako by se vrátila doba před patnácti lety, kdy rapoval ostošest.

„Ale teď mám šanci jednou si to zkusit, texty natrénovat, po večerech budu zase musit. Vezmu ze sklepa kožich, ležel tam v temnotě, v Karlíně mám jediný koncert v životě,“ recituje Mareš a následuje ho chytlavý refrén od Callty. Naráží tak na koncert, který mu domovské rádio nadělilo k narozeninám, a o který byl takový zájem, že byly bleskově vyprodané lístky i na přidané druhé vystoupení.

„V prosinci mě Pavel Callta oslovil s přáním mít mě ve své skladbě. Zrovna jsme kupovali vánoční stromeček. Od začátku se mi ta písnička líbila, bavilo mě to jeho nadšení a zápal jít si za svým snem. Nejsem zpěvák a muzikant jako on, ale měl jsem a mám zase svoje sny, tak jsem o tom napsal text. Je to můj život v jedné sloce,“ řekl Super.cz Leoš.

Song má velký úspěch, na známém videoserveru se stal v posledních dnech nejúspěšnějším obsahem v republice, už atakuje půlmiliónovou hranici. A fanoušci oba interprety hojně chválí.

Část klipu s Leošem se točila v Praze v luxusním domě na Dívčích hradech, Pavel se štábem pak zbytek nasnímal na Sicílii. „Natáčení bylo hektické, ale ten song je moje srdeční záležitost,“ prozradil čím dál populárnější mladík, který kdysi v Talentu okouzlil i Lucii Bílou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám