Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jiří Pomeje (†54), exmanžel Ivety Bartošové (†48), by mohl své obří miliónové dluhy umořit poskytováním věšteckých služeb. Jen osm dní totiž uteklo od chvíle, kdy redaktorovi Super.cz řekl proroctví: "Je jen otázkou času, kdy Ivetu vyhodí manželka Josefa Rychtáře (65). Iveta je pěkná a potřebuje sex. Jak to na Rychtáře začne zkoušet, jeho manželka s ní vyrazí dveře." Jeho slova se ukázala pravdou. Iveta si musela sbalit kufry a z říčanské vily svého ochránce a spasitele zmizela jak pára nad hrncem.

„Manželka měla obavy, protože Iveta je hezká ženská. Večer jsme se nepohodli, Darina chtěla, aby už Iveta byla pryč. Já tvrdil, že má ještě zůstat, protože podle mě není připravená. Iveta se pak včera sama rozhodla, že odjede,“ popsal Blesku Rychtář čtvrteční hádku se svou ženou. Je však jasné, že dřív nebo později by Darina Rychtářová (66) tak jako tak nezvanou návštěvu vyštípala z domu.

Iveta tak vydržela v Rychtáířově domě třicet dní. „Děkuji za to, že mi pomohli, ale cítila jsem, že už tam nejsem vítaná. Nechci vyvolávat rozpory v rodině,“ řekla k incidentu Bartošová. S myšlenkou, že se chce vrátit domů do Uhříněvsi, si prý pohrávala již delší dobu. Bylo to ostatně cítit i z předchozích dvou jejích deníkových záznamů, které vycházejí na pokračování.

V pátek se ale definitivně sbalila, Rychtářem se nechala odvézt do supermarketu, kde nakoupila zásoby, a pak se zamkla ve svém domě. „Slíbil jsem, že se o Ivetu postarám, a udělám to i sám bez manželky. Budu za ní jezdit do Uhříněvsi. Nevím, jak se to bude vyvíjet, možná se mě časem zbaví a už nebude potřebovat pomoc, to teď nikdo neví,“ svěřil se Rychtář. Jeho žena svůj postoj k Ivetě radikálně změnila a přestala s ní mluvit.

Zlí jazykové se domnívají, že to bylo kvůli erotickým návrhům Ivety Rychtářovi. Hádku svého spasitele s jeho ženou ale prý jen uvítala. Tím se totiž Bartošové uvolnily ruce a směle se může vrátit ke své bývalé životosprávě. Bez dohledu jí totiž již nic nebude bránit v tom, aby mohla znovu nezřízeně požívat alkohol a polykat plné hrsti prášků.

Hlavně se ale může zbavit vlivu člověka, o kterém se šuškalo, že ji snad drží i pod zámkem a bez jeho svolení nemůže s nikým mluvit. Zakazoval jí dokonce psychiatry. Někteří lidé navíc vyslovili podezření, že jí měl kontrolovat i mobil a odříznout ji tak od světa. Rychtář se takovým nařčením neúspěšně bránil.

Reklama

Další články

Načítám