Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá provokatérka Emily Ratajkowski (32), která odstartovala kariéru v modelingu v opačném gardu, než většina jejích kolegyň, když hned na první dobrou ukázala prsa v klipu Robina Thicka Blurred Lines, si připsala další velkou kampaň. Tentokrát si ji vybrala americká značka DKNY, a to pro svou novou kolekci spodního prádla.

Rodilá Britka, které se podařilo díky nesporným přednostem prosadit v modelingu navzdory výšce pouhých 170 centimetrů, se tak stala tváří jedné z nejznámějších amerických značek. Kromě tohoto sexy focení absolvovala koncem ledna i odvážné natáčení reklamy, kde v krajkové soupravě spodního prádla v pětistupňových teplotách venčí v ulicích New Yorku roztomilého psa a působí okolo sebe pořádný rozruch...

Brunetka, jež se od roku 2013 objevuje snad ve všech žebříčcích ženské krásy a přitažlivosti, se ovšem od objektivů fotoaparátů přesouvá stále více před kameru. Malou, ale o to zajímavější roli měla v thrilleru Zmizelá, loni jste ji mohli registrovat v osmidílné sérii Easy vedle Malin Åkerman a Orlanda Blooma a letos se představí rovnou ve dvou hlavních rolích v thrilleru In Darkness a v romantickém snímku Cruise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám