Hlavní obsah
Článek

Copak o to, štěstí a lásku Lucii Bílé (58) přeje snad každý, a to dokonce i ten, kdo ji nemá jako zpěvačku rád. Jenže když se po jejím boku nyní objevil sice charizmatický, ale o to záhadnější mladík, kterému evidentně zcela propadla, i ti největší kritici slavice se mají na pozoru.

Zdá se totiž, že má divočejší minulost, kvůli které se asi také přejmenoval. Lucie Bílá nyní promluvila. Prozradila, jak mladíka k sobě uvázala, i to, proč došlo ke změně příjmení!

Už víme, že se dvojice poznala na obnovené premiéře Carmen v roce 2015. Lucie tvrdí, že jí od té doby Radek Filipi (dříve Fejerčák) nadbíhal a že teprve nedávno mu podlehla.

Že by jí ale nějak ono nadbíhání vadilo, to se říci nedá. Zajistila si totiž jeho každodenní bezprostřední přítomnost, takže mládenec pak měl spoustu šancí naši nejslavnější zpěvačku okouzlovat.

„Radek byl nejdřív mým road managerem, pak teprve mou láskou. Potřebovala jsem někoho do týmu, kdo se bude o mne starat na cestách. Můj manažer Jiří Kouble toho má tolik se zařizováním a produkováním koncertů, že nebyla jiná možnost, než najít dalšího spolehlivého a důvěryhodného člověka. Radek vzbuzuje v lidech respekt, a to je to, co vedle sebe v práci potřebuji,“ vysvětlila Top Staru Lucie, odkud se mladý milenec vůbec vzal.

A pak začalo vysvětlování změny příjmení před čtyřmi lety. „Radek mluvit nechce a nebude. Ke změně jména měl své osobní důvody. Je to rovný a čestný chlap a nechtěl by zveřejněním někomu ublížit,“ napsala Lucie. Podle našich informací příjmení převzal od exmanželky, se kterou byl zhruba dva roky. A jsou tací, kteří tvrdí, že se rád zbavil původního příjmení po svém tatínkovi. Jak to ale vážně je, to ví jen Radek a jeho nejbližší.

Na závěr pak pěnice pochválila partnerovo chlapáctví. „Je to anděl plný testosteronu. Je nám spolu tak dobře… Má úžasný smysl pro humor a já se směju od rána do večera. Je krásné být milována,“ dušovala se.

Snad ten sen a pohádka budou trvat ještě hodně dlouho a nepřijde nepříjemné vystřízlivění!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám