Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Najít dokonalou podprsenku se může zdát jako mise na celý život. Jestli jste s ní také ještě neměla tu čest, nezoufejte. Zjistili jsme, proč si některé kousky české ženy zamilovaly. A tady jsou – najdete mezi nimi i vy tu pravou?

TOP kousky, které už ocenily ženy před vámi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkoušet novinky je někdy riziko. Ne vždy prádlo vypadá jako na obrázku, ne vždy tak dobře padne. Proto jsme pro vás připravili výběr podprsenek, u kterých vás žádné nepříjemné překvapení nečeká. Tisíce žen před vámi je vyzkoušely, otestovaly a zamilovaly se. My jsme pro vás vybrali ty nejlepší, ale určitě se mrkněte na všechny TOP podprsenky na Astratex.cz!

Sexy kráska pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výztuže ani vycpávky vaše ňadra nepotřebují? Jsou od přírody plná a jen potřebují tu správnou oporu a tvar? Nevyztužená podprsenka Chantal je pro vás ideální volbou. Vyšší střed, propracovaný střih a boční kostice se postarají o to, že vaše vnady budou celý den krásně držet tvar. Díky přepychovému vzhledu se v ní budete cítit nejen pohodlně, ale také zatraceně sexy!

Dopřejte si luxus!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-Upka Brillant nepatří k nejoblíbenějším náhodou. Na první pohled zaujme luxusním vzhledem a pečlivým zpracováním. A jakmile ji obléknete, zjistíte, proč ji české ženy tak milují. Tvarovaná výztuž z molitanové pěny perfektně vyplní a vytvaruje poprsí, které ještě více umocní řasení na jinak hladkých košíčcích. Díky pohodlnému střihu krásně sedí a hodí se nejen pro zvláštní příležitosti, ale i každodenní nošení. Kterou ze čtyř barev si vyberete?

Pověstná 3D Spacer

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ta v našem výčtu rozhodně nesmí chybět – unikátní podprsenka 3D Spacer! Zamilovaly si ji ženy se všemi velikostmi prsou, protože padne opravdu každé! Díky speciálnímu dvouvrstvému materiálu se dokonale přizpůsobí vašim křivkám. Odvádí tělesnou vlhkost pryč od těla, takže se v ní nebudete potit ani v těch nejparnějších dnech. A jako bonus je téměř neviditelná i pod tím nejtěsnějším oblečením. Vy jste ji ještě nevyzkoušela? Tak to je třeba napravit? Vyberete si variantu s krajkou, nebo bez krajky? A které barvě dáte přednost?

Trend, který musíte vyzkoušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z výstřihu vykukující podprsenka je faux-pas, myslíte? To už dávno neplatí! Na přehlídkových molech i v ulicích se to hemží dráždivými pásky, které kopírují horní linii ňader a nestydatě vykukují z výstřihů. Podprsenka Jeanne je přímo stvořená pro to, abyste ji oblékla pod top s opravdu hlubokým výstřihem. Zaujme luxusním krajkovým zpracováním a vykouzlí krásně tvarovaná ňadra! Horní část košíčků nechte dráždivě vykukovat a užívejte si tu dávku sexappealu!

Další články

Načítám