Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jde jen o zlý záměr poškodit vzkvétající vztah zpěvačky Lucie Bílé (57) s „kolouškem“ Radkem Filipim (dříve Fejerčákem), nebo o pravdu? Redakce Super.cz se dostala k informacím, že na podzim minulého roku, kdy hora testosteronu už dávno nadbíhala zpěvačce, měla přitom požádat snoubenku o ruku. A teď se dokonce objevila dáma, která se k celé historce přihlásila coby oběť a tvrdí, že je pravdivá! Hlasujte v anketě na konci článku.

Kdyby se to skutečně stalo, na Radka Filipiho, jenž se záhadně nechal před pár lety přejmenovat (snad nechtěl zakrýt svou minulost), by to házelo opravdu nepěkný stín a nikdo by se dotyčné nemohl divit, kdyby ho v takovém případě považovala za zrádce!

„Zkuste se onoho pána zeptat, proč, když se údajně s paní Bílou scházel několik měsíců (a Lucie potvrdila, že jí přes rok nadbíhal – pozn. red.), ještě v září 2016 požádal svou přítelkyni o ruku?“ nasměroval nás zdroj.

Poté se objevila jakási devětadvacetiletá Veronika z Prahy, která tvrdí, že historka je skutečně pravdivá.

„Měli jsme normálně společnou domácnost, a v září mě dokonce požádal o ruku,“ přiznala Blesku Filipiho údajná bývalá snoubenka. „On to se ženami opravdu umí,“ přidala a naznačila tím, že si charizmatický „hřebeček“ umí omotat zástupkyně něžného pohlaví kolem prstu.

Spekulace, že si dokonce vzala úvěr, aby zaplatila snoubencovy údajné vysoké dluhy, což také tvrdí náš dosud ve všem důvěryhodný zdroj, ale nijak nepotvrdila. Buď se nechce rýpat v minulosti, nebo jsou nepravdivé. Kdyby byly, splňoval by takový muž, který slíbí lásku a ze ženy pak vyláká i peníze, aby nakonec utekl, definici sňatkového podvodníka. Jenže to snad případ Radka Filipiho není. Už kvůli Lucce se tomu chce pevně věřit!

K zásnubám prý mělo dojít ve Vysokých Tatrách, Radek před Veronikou poklekl a vytáhl prstýnek. Souhlasila a ještě Vánoce oslavili spolu. Pak však začalo být poznat, že má jinou, a lásce byl konec.

Bílá se nedávno svěřila, že zatímco loňský rok měla smolný, ten letošní je úžasný, protože jí přinesl lásku.

„Nemůžu mluvit za něj, ale jestliže už v roce 2015 k něčemu přemlouval paní Bílou, tak pak nechápu, proč mi říkal, že mě miluje, a proč mě žádal o ruku!“ dodala s podivem žena, která se označuje za bývalou Radkovu snoubenku.

Filipi se k tomu nevyjádřil. Už dříve ale prohlásil, že tu není od toho, aby dával rozhovory, nýbrž proto, aby chránil náš národní poklad.

Co si myslíte o tvrzení, že přítel Bílé měl údajně zradit snoubenku?
Věřím tomu
91,8 %
Nevěřím, někdo chce jemu a Lucce jen škodit
8,2 %
Celkem hlasovalo 22394 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám