Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Zuzana Dřízhalová (†36), která dnes kolem druhé hodiny odpolední zemřela v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na následky rakoviny lymfatických uzlin, ještě před třemi měsíci hrála jako o život. O tom, že se blíží konec, neměl nikdo ani ponětí. Podívejte se na exkluzivní záběry z Ordinace v růžové zahradě, ve které Zuzana hrála naposledy ve svém životě.

"Se Zuzanou jsem se znal už z Velmi křehkých vztahů, naposledy jsme spolu před prázdninami točili Ordinaci v růžové zahradě, kde mi hrála bývalou manželku. Vůbec jsem netušil, že se jí nemoc vrátila. Nemluvila o tom. Nemám slov, je mi to strašně líto," neskrýval pohnutí herec Saša Rašilov, když jsme ho o úmrtí kolegyně informovali.

"Herci i tvůrčí tým Ordinace soucítí s rodinou Zuzany, je to velmi smutná událost. Zuzana Dřízhalová natočila v Ordinaci svou poslední roli - bývalou manželku MUDr. Šimona Žáčka, kterého hraje Saša Rašilov," uvedla pro Super.cz koordinátorka PR aktivit seriálu Eva Měšťáková. Zuzanu uvidíme v úterním 283. dílu nazvaném Ruská ruleta, naposledy se v Ordinaci mihne další úterý v 285. dílu.

Dřízhalová byla jedenáct let vdaná za scénografa a herce Hynka Dřízhala, vychovávali spolu adoptované miminko. O úmrtí této oblíbené herečky, kterou kolegové svorně označovali za nezlomné sluníčko s pevnou vůlí, on-line deník Super.cz informoval jako první.

Reklama

Další články

Načítám