Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její doménou je sice spodní prádlo, ale bez něj je to v případě osmadvacetileté rodačky ze Stockholmu Elsy Hosk možná ještě lepší. Tahle posila Victoria’s Secret už párkrát nechala nahlédnout i pod útroby toho mála, co obléká v katalozích známé americké značky, která ji v roce 2015 zařadila mezi své andílky. A naposledy to nemuselo být ani do žádné kampaně nebo na stránky magazínu...

Elsa zkrátka chtěla jen potěšit své obdivovatele na Instagramu, a tak se pro ně zvěčnila sama. Selfie z odrazu v zrcadle v koupelně sice není nic originálního, ale jsou zkrátka případy, kdy atraktivní pozadí absolutně nehraje roli a veškerou pozornost si stejně vyslouží objekt v popředí. Kráska, která kvůli modelingu sekla se slibně rozjetou sportovní kariérou (byla součástí profesionální švédské basketbalové ligy), se ovšem o víkendu podělila ještě o jeden neméně sexy záběr, nad kterým mohli zajásat pro změnu všichni dolňáci.

Co se přehlídek týče, Elsa už si více vybírá... Letos se rozhodla být součástí pouze newyorského týdne módy, ale ty v Londýně, Paříži a Miláně vynechala. Zato focení má očividně v oblibě. Nedávno absolvovala třeba jedno dost odvážné na plážích karibského ostrova St. Barts.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám