Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, nový „boyfriend“ Lucie Bílé (58) Radek Filipi, je velmi tajemná postava, o jejíž minulosti nelze nic vyhledat. Jako by se zničehonic zjevil a od té doby je. Jak ale Super.cz informovala všímavá čtenářka (a následně to prokázaly i oficiální státní databáze), důvodem je to, že o sedmnáct let mladší přítel zpěvačky, který od pěnice nejspíš už dostává i drahé dárky, se ještě nedávno jmenoval úplně jinak! Hlasujte v anketě na konci článku.

Radek Filipi je mládenec z Ostravy, který ještě před čtyřmi lety nosil příjmení Fejerčák. Ke změně ale musí být vážný důvod, nikdo si příjmení nemění jen tak z plezíru.

Obvykle si lidé mění příjmení kvůli tomu, že se za něj stydí (když zní jakkoli výsměšně), nebo aby za sebou aspoň částečně zahladili stopy. Toho se dopouštějí často ti, kteří mají jakkoli pohnutou minulost.

Je to i případ Radka? Kdo ví. Vyrojila se spousta drbů, nezaručených informací (třeba ohledně jeho údajného někdejšího působení u policie, spekuluje se o problémech s dluhy jistého rodinného příslušníka, které měly i Fejerčákovi způsobit potíže, a jsou dokonce tací, co tvrdí, že se měl údajně poměrně nedávno zasnoubit), nelze je ale nijak ověřit. Proto je třeba brát s obrovskou rezervou.

Čtenářka přidává i další odvážnou věc. „Nedávno mu vypršela trenérská licence. Jeho posledním zaměstnáním bylo řidič pražské primátorky Adriany Krnáčové,“ dušuje se.

Radek, který sám sebe skutečně označoval za fitness trenéra, nyní patrně na plný úvazek pracuje pro svou lásku Lucii Bílou. „Jsem tu od toho, abych chránil ten náš národní poklad,“ řekl do rádia.

Tak snad je jeho minulost čistá jako lilie a Lucii nečekají žádná nepříjemná překvapení!

Myslíte si, že minulost přítele Lucie Bílé je čistá jako lilie?
Ano, nepochybuji o tom
2,8 %
Něco asi tají, ale nic vážného
7,3 %
Ne, Lucie nejspíš čekají nepříjemná překvapení
89,9 %
Celkem hlasovalo 56311 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám