Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebojí si přiznat, že právě prožívá svůj sen. Po narození dcery Adélky je Renáta Czadernová naprosto šťastná. „Myslím, že prožívám to nejhezčí období v životě. Každý, kdo má děťátko, by se mnou asi souhlasil,” prozradila ve videorozhovoru Czadernová, když jsme se s ní setkali během její poslední návštěvy Novy, kam se přišla svým uzlíčkem štěstí pochlubit před kolegy.

Bývalá II. Vicemiss ČR ke štěstí zřejmě ani nepotřebuje snubní prstýnek a nijak jí nevadí, že s partnerem Michalem žijí zatím na psí knížku. „Zatím neřešíme svatbu, pro nás je Adélka vším, tak nás to ani nenapadlo,” říká Czadernová.

Ptali jsme se moderátorky, jestli by své dcerce rádi pořídili sourozence, a odpověď nebyla jednoznačně kladná. „Porod byl náročný, protože malá byla hlavičkou nahoru. Bylo tedy jasné, že půjdu na císařský řez, a mně to teda nebylo příjemné. Netěším se znovu na porod,” říká Renáta, která zjevně potřebuje časový odstup, aby o porodu číslo dva začala vůbec uvažovat: „Asi zapomenu na bolest, když uvidím, jak to dítě roste.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám