Hlavní obsah
Článek

Svého prvního potomka přivedla Renáta Czadernová na svět poměrně nedávno - v polovině prosince. Za pár týdnů by se ale chtěla sympatická moderátorka vrátit zpátky před kamery.

„Do práce bych se chtěla vrátit v květnu, kdy mi končí mateřská dovolená a začíná rodičovská. Možná by to bylo takové symbolické,” překvapila nás svými plány Renáta. Podle všeho se nebude jednat o žádný zkrácený úvazek. „Nepracuju od pondělí do pátku osm hodin denně. Je pravda, že pracujeme asi tři dny v týdnu, častokrát to bývá o víkendu. Přicházím do práce asi na tři čtyři hodinky.”

Rodičovské povinnosti o dceru Adélku si Renáta s partnerem Michalem rozdělují zjevně rovným dílem. „Partner připraví jídlo, nakrmí dítě, nechá ho odkrknout, dokonce už se spolu i koupali, přebaluje. Opravdu zvládá všechno co já,” uvádí spokojená maminka.

Právě díky partnerově pomoci se může Czadernová vrátit brzy do televize. „Já nastoupím a potom se budeme starat o dceru oba rodiče a budeme na střídačku chodit do práce.” Pokud by se snad tatínek nemohl o dceru postarat, tak si ji prý Renáta vezme s sebou do práce. „I to by bylo v pořádku, myslím si, že by se tady nikdo nezlobil,” říká Renáta Czadernová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám