Hlavní obsah
Článek

Američané se obvykle za své leckdy velice neskromné sny a cíle nestydí a klidně s veškerou vážností pomýšlí na metu nejvyšší. Podobně je na tom i Miss America 2011 Teresa Scanlan, která v nedávném rozhovoru pronesla, že se přihlásila do soutěže krásy kvůli tomu, aby finanční výhru ve výši 50 tisíc dolarů (téměř 890 tisíc korun) použila na studia. Dotáhnout by to totiž chtěla až na americkou prezidentku.

Ambice teprve sedmnáctileté blondýnky jsou jasné, chce jít studovat právnickou fakultu, stát se předsedkyní nejvyššího soudu USA a poté prezidentkou země. Scanlan byla přitom údajně v dětství extrémně citlivá, plachá a sebe zkoumající. Nakonec se v ní však probudila touha po politické kariéře. Podle týdeníku New York Magazine Teresa nad ostatními soutěžícími vynikala svou houževnatostí, přitažlivostí, vírou a ambicemi. Během finálového večera na sebe navíc upozornila perfektní hrou na klavír.

Letošní mladičká Miss America je však rozhodně velice cílevědomá, dokáže na sobě tvrdě pracovat a prý po celou dobu příprav v zákulisí působila velice sympatickým a vyrovnaným dojmem.

Související témata:
Ambice

Reklama

Další články

Načítám