Hlavní obsah
Článek

Máte pocit, že StarDance už v Česku prošel kdekdo? V USA se obdobný pořad s názvem Dancing With the Stars brzy dočká už 24. řady a sestavu soutěžících zpestří i jedná velmi podivná existence.

Američané na tanečním parketu uvidí umělkyni, vystupující pod pseudonymem Charo. Dámě, na jejímž vzhledu se nemile projevily plastické operace, by mělo být 65 let, ale v jejím případě není vůbec nic jisté. Roky totiž užívala falešné doklady, podle nichž se narodila ještě o deset let dříve. Samotná Charo v minulosti o svém věku udala několik odlišných údajů, takže nejspíš ani sama neví, kolik jí je.

Zpěvačka a kytaristka dnes působí značně vyžilým dojmem, ale v 70. letech byla v USA velkou hvězdou. Charo slavila se španělskými rytmy velký úspěch a její vystoupení byla v Las Vegas hojně vyhledávaná. Později to však šlo s její kariérou z kopce a účinkovala jako bizarní zpestření několika reality show.

Charo nyní dostala příležitost zatančit si v Dancing With the Stars. Nová řada v USA odstartuje 20. března, ale už teď je zřejmé, že se v ní padlá hvězda neztratí. Charo už se na přenosy pilně připravuje a na tréninky chodí v outfitech, jaké si mohou dovolit spíše o dvě generace mladší ženy. V jednom ze svých pekelných ohozů dokonce ukázala kalhotky.

Reklama

Další články

Načítám