Hlavní obsah
Článek

Ženy v okolí Simony Krainové (51) to nemají vůbec snadné. Co si budeme povídat, prosadit se vedle jedné z nejkrásnějších Češek své generace, to není vůbec jednoduché. Své o tom ví hlavně modelčina sestra Yvonna Maléřová (49), která to má ztížené ještě o skutečnost, že je o šest let starší.

V boji s časem rázné blondýnce její slavná sestra ráda pomáhá a ve výsledku to prý často dopadá tak, že si většina lidí myslí, že jsou sestry stejně staré, ba dokonce někdy tipují, že je starší Yvonna dokonce mladší. Přispívá k tomu fakt, že po čtyřicítce šla Yvona do sebe, začala pravidelně běhat a pod dohledem mladší sestry pečovat o svůj zevnějšek.

Simona byla Yvonně oporou, i když absolvovala neinvazivní lifting pomocí mezonití na Klinice Yes Visage. V legraci Krainová přiznala, že svou sestru nechává testovat. „Je to můj starší zkušební králík,” se zvonivým smíchem v hlase uvedla Krainová. „Samozřejmě, nejdřív to vyzkouším já a pak jde ona. Je těžké vedle ní vyrůstat a stárnout, a tak musím po některé miniinvazivní metodě sáhnout,” s humorem uvedla Yvonna.

„Zákrok je šetrný a bezbolestný. Yvonně jsem aplikovala zpevňující mezonitě kolem úst tak, aby došlo k pozvednutí mírně pokleslých koutků a hlavně se zamezilo dalšímu poklesu. A právě o prevenci proti stárnutí celý zákrok je. Dále jsem aplikovala liftingové nitě, které také zpevňují, ale zároveň tvarují obličej zpět do jasných a mladistvých kontur. To vše bez bolesti, nutnosti skalpelu a dlouhého zotavování,“ popsala zákrok lékařka estetické medicíny MUDr. Eva Urbánková z Kliniky Yes Visage.

Pravdou je, že Krainová má, coby tvář kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie, teorii zkrášlovacích procedur v malíčku, a tak své sestře může být dobrým rádcem. „Existuje spousta způsobů, jak zpomalit čas a stárnout s grácií. Když jsme se se sestrou bavily o tom, jak vyleštit karosérii, tak jsem ji poslala na konzultaci a ona z ní přišla s nadšením,” řekla Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám