Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodrigo Alves, jenž se proslavil jako muž extrémně holdující plastikám a takzvaný ‚živý Ken‘, se rozhodl přidat ruku k dílu plastických chirurgů a začal cvičit pod dohledem fitness trenérky. Jeho ambice nejsou zrovna malé - rád by se stal fitness modelem.

Tělo má sice už teď ‚samý sval‘, jedná se ale o patřičně vymodelované výplně. „Lidé mi často říkají, jak jsem fit, ale moje břišáky nejsou pravé. Mám silikonové implantáty za 22 tisíc liber (asi 686 tisíc korun). I má ramena jsou falešná a plná výplní (ta stála ‚jen‘ 7 tisíc liber, tedy asi 218 tisíc korun),“ jde rád s kůží na trh. „Vůbec nejsem fit, neuběhnu ani míli. Neudýchám to, třepu se a vypadám, jako bych měl každou chvíli zkolabovat,“ dodal.

I proto se rozhodl jít do sebe a začít cvičit a postavu formovat i jinak než jen prostřednictvím plastických operací. „Mám za sebou spoustu operací a dalších se chci vyvarovat. Chci zhubnout tolik, kolik to jen půjde. Momentálně jsem živ z tekutin a vzduchu,“ řekl třiatřicetiletý Rodrigo, jenž za plastiky utratil už víc jak 11,6 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám