Hlavní obsah
Článek

Herce Marka Němce jsme mohli vidět v seriálech Zdivočelá země, Expozitura nebo Vraždy v kruhu, velkou příležitost mu ale dala až Prima v seriálu Modrý kód, kde bude patřit k pěti hlavním hrdinům. Jeho lékař z urgentního příjmu je ale pořádný drsňák.

"Přišla nabídka a tahle role má velkou plochu a dá se v ní zablbnout," řekl Super.cz. To nás trochu zarazilo, protože prostředí urgentního příjmu nám zas tak vtipné nepřijde. "To není pravda a doktoři by to asi sami nepřežili, kdyby neměli smysl pro černý humor, a ten já mám taky," vysvětlil.

Němec se chtěl stát původně architektem, ale volby profese nelituje. "Kompenzovat si to můžu díky tomu, že režíruju v divadle a zablbnu si s prostorem," mínil.

Díky tomu, že seriál se zčásti natáčel v reálném prostředí motolské nemocnice a s mnoha doktory se také seznámil, těší se, že bude mít v nemocnici protekci. "Zatím mám s doktory dobré i nepříjemnější zkušenosti. Teď tam chodím s dětmi, to je člověk ještě citlivější, zatím jsem měl ale štěstí," vyprávěl.

"Tak se snažím se přátelit s doktory na natáčení, přinese to aspoň vnitřní klid, a doufám, že to k něčemu bude. My prý ty operace točíme hezky, tak snad nám to ti skuteční doktoři taky udělají dobře," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám