Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Majitelka výstavních křivek se opět postarala o parádní podívanou. Emily Ratajkowski (32) se ukázala v plavkách, ale přísně ji střežil její partner Jeff Magid.

Modelka, která slaví úspěch i v Hollywoodu, je miláčkem pánských magazínů. Pokud se v nich totiž objeví fotky obnažené Emily, jejich prodej roste. Nejlepším důkazem popularity sexy brunetky je její profil na instagramu, který sleduje 11,6 miliónu obdivovatelů. Nikoho asi příliš nepřekvapí, že většinu z nich tvoří pánové.

Výsadu hýčkat dokonalé tělíčko Emily Ratajkowski má však jediný muž. Sexy kráska tvoří už přes tři roky pár s hudebníkem Jeffem Magidem, který patří k nejšťastnějším mužům celé planety. Božská Emily má zajisté spoustu slavnějších nápadníků, ale s Jeffem tvoří spokojený pár.

Zamilovaná dvojice prožívala společné chvilky na pláži v Malibu, kde se odehrál tradiční výjev ze soukromí tohoto páru. Zatímco se Emily předváděla v bílých bikinách, její přítel se pohodlně uvelebil na písku a s uspokojením sledoval svou vyvolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám