Hlavní obsah
Článek

Jsou tací, kteří Ivaně Gottové (48) nemohou přijít na jméno kvůli tomu, že údajně moc mluví do života svému manželu Karlu Gottovi (†80). Často se objevují zprávy o tom, že filtruje, kdo s ním může mluvit, i pozvánky na akce chodí přes ni. Jenže zatímco někteří jí za to spílají, druzí jsou rádi a tvrdí, že bez jejích zásahů by tady už Mistr možná nebyl! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Nikdo si neumí představit, kolik lidí denně se na Karla obrací. Jsou to desítky kamarádů, známých i neznámých! Chápu, že těm nejstarším přátelům to nemusí být příjemné, když jim telefon zvedne Ivana, ale Karel skutečně prodělal vážné zdravotní problémy. Musí se šetřit. U ní asi zafungoval ochranitelský pud, takže se ho snaží ochránit,“ myslí si náš zdroj blízký Gottovým.

„A ochraňuje ho i před ním samým. Ale jen v tom dobrém. Karel hodně lidem neumí říct ne, ale kdyby šel na všechny akce, na které ho pozvou, uštve se. Potřebuje hlavně hodně odpočívat. Jestli mu tedy Ivana nepředává všechny pozvánky, dělá to tak jen dobře. Vždyť i na nedávném plesu neměl co dělat, nevypadal tam vůbec dobře. Po operaci měl ještě odpočívat. Ještě že má vedle sebe nekompromisní Ivanu, bůh ví, jak by jinak dopadl,“ dodal přítel obou.

Je podle vás správné, že se Ivana snaží svého manžela chránit a nepouští k němu všechny lidi a pozvánky?
Ano
68,5 %
Ne
31,5 %
Celkem hlasovalo 18417 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám