Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Zahradnická se do myslí diváků zapsala jako zdravotní sestra Veverka v Ordinaci v růžové zahradě. Zdravotní sestru u zubního lékaře si zahrála i ve Svatbách v Benátkách, kde byla partnerkou Martina Krause. A stejná role ji neminula ani v novém seriálu Primy Modrý kód.

"Já mám tyhle návraty ráda. Ráda hraju zdravotní sestřičky, protože jsem jí opravdu chtěla být. Rychle mě to naštěstí opustilo, protože na to nemám ani povahu, nedala bych to, bojím se i krve. Máma je zdravotní sestra, vyprávěla mi o tom a rozmluvila mi to," vyprávěla.

"Maminka měla také podobné stavy jako já. Nezvládala umírání pacientů, takže nakonec skončila v ordinaci soukromého zubaře. Tohle já bych nedala ani malinko. Takže hrát si na to je krásné. Je to splněný sen," svěřila nám Zahradnická.

"Tuhle svoji Janu mám ráda, je tam co hrát, což je fajn. Je tam takové podhoubí, zajímavý příběh, který je dost bolestný. Ale měla jsem ráda i Lenku Fořtovou z Benátek. A pobožná Veverka z Ordinace mi zůstane asi až navěky," vrátila se ke svým bývalým postavám Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám