Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tím, že nastoupila jako jedna ze zdravotních sester do nového seriálu Modrý kód, herečka Sandra Nováková (42) regulérně ukončila mateřskou dovolenou. "Ono to vypadá, že až teď, ale my už natáčíme tři čtvrtě roku, od konce prázdnin, tak už jsem v pracovním procesu docela dlouho," upřesnila Sandra.

Na obrazovkách ji uvidíme s ofinou. Není to žádná paruka, vlasy si nechala ostříhat, a byl to dokonce její nápad. "Byla jsem usedlá v jednom účesu, který jsem měla celá léta a neměnila jsem ho. Změna byla kvůli seriálu, protože jsem potřebovala tu fyzickou stránku nějak oddělit od dosavadní," sdělila.

"Je to i pro diváky, aby dokázali vnímat, že je to z doktorského prostředí, ale jsem jiná. Hraju doktorku, a ten charakter je velmi odlišný, tak jsem to chtěla odlišit i jiným účesem," připomněla svoji postavu z Ordinace v růžové zahradě, která díky opakováním běží na obrazovce pořád dokola.

"Původně jsem dokonce chtěla být zrzavá, ale to se nepovedlo, protože černá barva byla do těch vlasů zarytá, tak jsme dosáhli jenom lehkého zesvětlení. Jsem s tím, bohužel, celkově spokojená, protože teď budu spjatá s touhle negativní postavou, ale ta ofina mě hrozně baví," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám