Hlavní obsah
Článek

Kvůli natáčení seriálu Modrý kód, který poběží na Primě, musela herečka Sabina Laurinová (52) změnit image. Zkrátili a ztmavili jí její dlouhou princeznovskou blond hřívu, se kterou jsme ji znali desítky let. Už si ale zvykla a cítí se prý přirozeně. Hůř to vzala její mladší dcera Maja.

"Je to přirozené a občas člověk kvůli roli musí změnit vzhled a přizpůsobit se. Taková je vrchní sestra Mary a taková jsem i já. Myslím, že už se k dlouhým blond vlasům ani vracet nebudu, ale třeba přijde zase taková role, kdy budu muset," krčila rameny herečka.

"Mladší dcera to vzala hůř, ne že by to oplakala, ale přece jen mě odmalička znala s těmi dlouhými blond vlasy. Ale myslím si, že už mám takový věk, že neuškodí to zkrátit," mínila Sabina.

Myslí si tedy, že čím je žena starší, tím kratší má mít vlasy a dlouhé se k ní už nehodí? "Není to pravidlem. Každý by měl nosit na hlavě to, co mu vyhovuje a v čem se cítí dobře, a já jsem zatím spokojená," vyvlékla se z odpovědi Sabina.

Blond barva jí nechybí ani v běžném životě, i když zavedené klišé říká, že blondýnky to mají jednodušší než brunety. "Myslím, že je to úplně o něčem jiném," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám