Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nastoupila do seriálu Modrý kód, který se sice začne vysílat až nyní, ale točí se od loňského léta, herečka a zpěvačka Eva Burešová, neplánovala, že by měla v nejbližší době otěhotnět. Ale člověk míní a příroda mění. Teď je v 6. měsíci, už jí narostlo bříško, a je na scenáristech, jak si poradí.

"Domluvili jsme se, že budu natáčet až do svých posledních těhotenských dní, tedy zřejmě do června, a pak se zas velmi brzy vrátím, zřejmě někdy v září. Natáčení je fajn, můžu si kdykoli odběhnout, sednout si, vycházejí mi vstříc, jsou velmi milí," řekla nám Eva.

A jak to je s vývojem její postavy, když už opravdu není ta štíhlá laňka jako na začátku natáčení? "Do scénářů by se mělo nějak zapsat, že by ta moje postava měla otěhotnět. Ale zatím je ještě nemám, tak nevím, co se přesně stane. Ale moje zdravotní sestřička Petra Horváthová má takový příběh, že tam to těhotenství docela zapadne. Je třiadvacetiletá Romka, která měla kdysi problémy s drogami a těžkými životními věcmi," svěřila.

Eva má tmavší pleť, tak nás zajímalo, zda má romské kořeny i ve skutečnosti. "Nemám. Odjakživa jsem měla problém, že lidi nevěděli, kam mě mají zařadit. U nás v rodině je to tak, že jeden je tmavší, další bílý. A já si vytáhla tu lepší kartu. Myslím, že být tmavá je zajímavější," mínila Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám