Hlavní obsah
Článek

Už jsme vás informovali o tom, že sestava šestnácti finalistek České Miss je kompletní. Dívky za pár dní vyráží na své první soustředění do Vysokých Tater, kde jim také budeme v patách. Před odjezdem na Slovensko, kde proběhne focení hlavních profilových fotek pod taktovkou módního fotografa Benedikta Renče, děvčata podstoupila ještě řadu zkrášlovacích procedur.

Stříhalo se, barvilo se a součástí byly i výrazné proměny. Změna vzhledu dívek byla velká a je pravda, že některé krásky na proměnu nejdříve reagovaly pláčem. Výsledkem dvoudenního pobytu v kadeřnickém salonu byl nádech růžové, tónování do bíla, stříhání ofiny či výraznější stříhání na mikádo.

Nabízí se otázka, jestli dívky nebyly už předtím dostatečně krásné? „Je vidět, že některé dívky se stříhání bojí, měly představu, že jim vlasy zastřihnou maximálně o centimetr a ve skutečnosti některé z nich čeká výrazná změna,” říká šéfka České Miss Eva Čerešňáková a jedním dechem dodává: „Neděláme to proto, abychom na ně byli zlí, ale jde nám o to, aby dívky co nejlépe vypadaly. Naznačili jsme jim, že tahle rázná změna bude v jejich prospěch.”

Jak už jsme zmínili, tak missky na jejich prvním soustředění čeká první focení profilových fotek, na které bude dohlížet Simona Krainová (51). Se sestavením stylingu bude děvčatům pomáhat Filip Vaněk (46), v Tatrách absolvují také konzultace s výživovou poradkyní a guru na sociální sitě a workshopy.

Potkají se mimo jiné s Anetou Vignerovou (36), Terezou Fajksovou (34), Eliškou Bučkovou (34) a Nikol Švantnerovou (31). „Čeká je ale i zábava. Budou mít prostor se poznat, budovat kamarádství, potažmo možná vznikne nějaká rivalita, to asi neovlivníme,” dodává Eva Čerešňáková.

Reklama

Další články

Načítám