Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Alessandra Ambrosio (43) není jen úspěšnou modelkou, která patří ke služebně nejstarším andílkům Victoria´s Secret.

Sama se vrhla na budování vlastní značky oblečení, a protože je v tomto případě zbytečné, aby si na propagaci najímala jiné modelky, sama se nechala do vlastní kolekce nafotit.

Jarní kousky outfitů samozřejmě na atraktivní Alessandře vypadají neskutečně sexy. Modelka vystavila na odiv své pružné tělíčko, které neustále udržuje ve formě.

A to už je dvojnásobnou maminou, jež by na nějaké ty nedostatky měla mít právo. Ovšem v případě této temperamentní Brazilky se jedná o zkušenou modelku, kterou živí její tělo, a tak je jasné, že hned po porodu svých dětí makala na tom, aby se vrátila do své obvyklé formy.

Dnes už má děti přeci jen starší - radost jí dělá osmiletá dcera Anja a skoro pětiletý syn Noah. Obě dítka má s podnikatelem Jamie Mazurem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám