Hlavní obsah
Článek

Když Lucie Bílá (58) oznámila, že si nabrnkla o sedmnáct let mladšího svalovce Radka Filipiho a že je do něj strašně zamilovaná, dokonce tak, že ho už i veřejně líbá (což za jejího expřítele Makovičky neexistovalo), mnozí její fanoušci jí za to spílali a naznačovali, že už by měla mít rozum a že je s ní tajemný fitness trenér jen kvůli penězům. Teď se nejspíš ukazuje, že nějakou tu korunu Lucii její láska skutečně už asi stála!

Možná je prostě otevřená duše, peněz má nazbyt a rozhodla se momentálnímu muži svého života dopřát to, po čem nejvíc touží. Každopádně nedávno, ještě před přiznáním, že má novou lásku, se Lucie s Radkem nechala zvěčnit u slavné značky motorky, tu samou fotku pak použil i ostravský prodejce s popiskem „Když u nás nakupují ti nejlepší“.

Lucie vždy své partnery podporovala, a to i finančně, v jejich zálibách. Noidovi takhle pořídila nahrávací studio. A zdá se, že si Radek na ní „vyžebral“ nového harleye. Nebo to snad byl její nápad?

Představa, že by Bílá kupovala motorku pro sebe, se zdá být legrační, asi by to na ni byl moc silný stroj. Zato Radek se veřejně k lásce k motorkám už vyznal.

A mimochodem: tahle paráda stojí přes půl miliónu korun.

Tak snad se Lucii její investice vrátí v podobě vděčné a nehynoucí lásky!

Reklama

Další články

Načítám